Подарявам 3 пропуска за семинар MOBILE CHALLENGES!

Здравейте драги приятели и читатели на SEO TEO. На 28-ми май ще се проведе изключително интересен, еднодневен семинар за мобилни приложения MOBILE CHALLENGES!

MobileChallenges семинар

За съжаление аз съм възпрепятстван да присъствам и реших да дам на трима от вас шанса да научите повече за мобилните приложения и тяхната SEO тежест.

Условия на участие.

Напишете ми като коментар, кои са основните причини, поради които искате да присъствате на семинара.

Как ще определя победителите?

Победителите ще бъде избрани на случаен принцип и ще си получат сертификати за участие и баджове на място в залата.

Краят на играта ще бъде обявен в неделя на 26-ти май.

Важно! Моля Ви участвайте само ако наистина ще имате полза от семинара и наистина смятате да присъствате.

И последно. Кажете на хората какви сме пичове с Interactive Share и ударете по 1 линк 😉

PS: Хора моля ви, пишете си реалните имена в коментара. Коментари с липсващи фамилии няма да бъдат пускани вече.

12 thoughts on “Подарявам 3 пропуска за семинар MOBILE CHALLENGES!

 1. Pingback: Подарявам 3 пропуска за семинар Mobile Challenges!

 2. Pingback: Подарявам 3 пропуска за семинар Mobile Challenges! | SEO Daily

 3. Огромен фен съм на Android и даже направих един блог за всякакви апликации и полезни неща свързани с тази операционна система.
  Смятам, че семинара ще ми бъде изключително полезен и ще науча доста неща.Интересувам се от маркетинг и реклама и отскоро, любителски се интересувам и от SEO. Това са ми причините.

 4. Здравейте,
  Занимавам се с разработка на native мобилни приложения, главно за Android/ iOS, в ролята на project manager. Конкретно имам интерес в UI/UX и новостите в контекста на платформите. От скоро работя/ проучвам методи за маркетиране и app store оптимизация. Мисля. че събитието определено би ми било от полза, както и на всеки, който навлиза в това сравнително ново начинание.

  Поздрави и успешен ден!

 5. Основната причина поради, която искам да присъствам на този семинар е защото мисля, че той ще бъде изключително полезен лично за мен.
  Все повече мобилните приложения навлизат в ежедневието и бизнеса, а аз самият не съм се запознавал по-подробно с тях и искам да науча повече по тази тема. Затова мисля, че ще ми е интересно и полезно в случая.

  Не на последно място – вече имах възможността да присъствам на един от семинарите организирани от Interactive Share („Продавай повече онлайн“) и много ми хареса как беше организиран и проведен. След всеки семинар, човек се чувства по-вдъхновен и понатрупал важни знания и умения.

 6. Здравей, Тео, радвам се, че пишеш за такива полезни семинари. Мобилните приложения ще навлизат с все по-голяма сила и ще имат все по-голямо влияние върху онлайн маркетинга въобще.

 7. От както си взех телефон с Android страшно много се запалих. Имах късмета да запиша (макар и по-скоро встъпителен) курс за разработка на Android приложения и след като видях и как са организирани нещата, колко лесно можеш да напишеш някоя апликация още повече ми се събуди интереса.
  Смартфоните представят много възможности на потребителя и не е случайно голямото им разрастване. Бих искал да науча в повече подробности как работят операционните системи и към какво да се стремя като разработвам приложение.
  Чувал съм за много cross platform варианти като PhoneGap, Icenium, Xamarin и се интересувам какво бих спечелил ако разработвам native апликации.

 8. Щедро предложение, с удоволствие ще участвам.

  Искам да посетя този семинар, защото от доста време се надъхвам да се запозная с андроид СДК и ако късмета ми се усмихне, това ще бъде началото на нещо ново за мен.

  От 13 годишен си играя с уеб страници, а от 4 години професионално.

  Все повече хора имат смартфони, следователно интереса към апликации и създаването на апликации е все по-голям.

 9. Здравей Тео,

  Занимавам се професионално с разработка на web приложения и за мен е важно използването на responsive design. Разглеждал съм PhoneGap и Icenium, но никога не съм имал времето да ги изпробвам. Интересно ми е как се държат приложения разработени за тях спрямо native apps и има ли смисъл от тях, респективно за малки и големи проекти.

  Интересувам се непрофесионално от онлайн маркетинг, но ще бъде ново за мен промотирането на мобилни приложения.

  Ще се радвам, ако посетя семинара … няколко мои приятели ще бъдат в аудиторията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.