Семинар „Продавай повече онлайн“

300x250След поредния страхотен успех на предишния семинар за онлайн маркетинг – “Как да печелим повече от своя уебсайт?”, Interactive Seminars ни канят на събитието – „Продавай повече онлайн“  предназначено специално за собственици, финансови мениджъри и служители на онлайн магазини, които искат да печелят клиенти и да правят повече онлайн продажби.

Събитието ще се проведе на 11.04.2013г. в зала „София“ на СТЦ Интерпред.

В 21-ви век онлайн бизнеса се развива с пълна скорост и все повече хора предпочитат да пазаруват онлайн в удобството на собствения си дом.

От какво зависи успешната реализация на един онлайн магазин на пазара? Кои са основните начини за създаване и популяризация на онлайн магазини?

Отговори на тези, а и на други въпроси касаещи цялостната ни онлайн маркетинг стратегия ще ни дадат дългогодишните специалисти – лектори на семинара „Продавай повече онлайн“

Лектори на семинара:

Стефан Чорбанов – Създател на Stenik, занимавал се с различни дейности – дизайн, разработка,  PM и консултант. Има дългогодишен опит в създаването на онлайн магазини, които продават.

Димитър Димитров е Ecommers консултант в Stenik. Има богат опит в консултацията на клиенти за интеграция на онлайн магазини с  ERP системи и софтуери.

Рафи Шахугян – работи в Студио Модерна България. Отговаря за онлайн развитието и продажбите на магазини като Dormeo.bg, Topshop.bg, Kosmodisk.bg и други.

Любомир Русанов е управител и основател на СуперХостинг.БГ. Отговаря за стратегическо планиране на връзки с партньори и ключови клиенти на фирмата.

Лили Грозева е специалист консултант по онлайн маркетинг от 2005г. Има опит с изграждане на цялостна стратегия за SEO.  Предишния и опит е като SEO мениджър в The Mags и The Taxback Group.

Иван Димитров работи, като консултант по content marketing в Digital Division. От години се занимава с развиване на продукти за онлайн медийни групи и онлайн продажби.

Михаил – Ернесто Михайлов има 17 години опит в продажбите! Продава иновативни продукти в IT и телекомуникацията.

Димитър Димитров е маркетинг мениджър на Минчев Идеас ООД. Има 8 годишен опит в онлайн бизнеса и предишни позици като онлайн маркетинг мениджър на Мобилтел и JarComputers.

Павел Пенчев е прокурист на Еконт Експрес ООД. На пазара е от 2000 година и се занимава с куриерски услуги и пощенски преводи. Много онлайн магазини са клиенти на Еконт Експрес.

Георги Маринов е изпълнителен директор на e-Pay. Има 20 години опит в областта на информационните технологии. Участвал е в разработката на голям брой разплащателни системи.

Христо Радичев е управител на българския клон на „Медияпост Хит Мейл“. Има богат опит в бранша, като интернет мениджър на  “Reader’s Digest” за много от страните на Балканския полуостров, включително и България.

Те ще обяснят най-важните аспекти на онлайн магазините:

Каква онлайн платформа да изберете за вашия магазин?

Как да рекламирате по интернет вашия онлайн магазин?

Кое съдържание в сайта определяме като полезно?

Как да направите успешна оптимизация на сайта си за да достигнете първите позиции в Google?

Как да привлечете повече клиенти и да имате повече продажби?

И отговорите на всички тези въпроси ще бъдат подкрепени с примери, от дългогодишната практика на нашите лектори!

Още информация можете да намерите на http://interactive-seminars.com/

Можете да се регистрирате на семинара с промокод KIPO541 и да спестите 30% от оригиналната цена – 140лв. След отстъпката цената става 98лв.

Местата са ограничени! Регистрирайте се сега от тук!

2 thoughts on “Семинар „Продавай повече онлайн“

    • Е мерси много за линка 🙂 И аз ти пожелавам още по-голяма аудитория, защото аз и още много хора четем блога ти 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.