SEO Конференция 2014

SEO Конференция 2014

SEO Конференция 2014

След дълго запомнящия се семинар „Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри„, дойде и време да се приготвим за най-значимото събитие в SEO бранша – SEO Конференция 2014. За разлика от последните няколко години то тази конференция ще бие рекордите по брой лектори. В момента в официалния сайт на събитието са анонсирани общо цели 18 лектори, сред които за първа година съм и аз. Ще бъдат изнесени различни и разнообразни лекции и лекторите ще споделят богат опит с голямата аудитория. Поради това се очаква лекциите да бъдат разпределени в 3 различни зали.

SEO конференция 2014 ще се проведе на 04.04.2014 от 9:00 часа, в Интер Експо Център.

Основни организатори на конференцията са SEOM, Cloxy и SearchEngines.bg, с генерален спонсор Superhosting.

Лектори на конференцията

Както на предишната конференция, така и на тази ще има лектори от Екипа за качество на търсенето на Google.bg, които ще дават съвети на оптимизаторите директно от кухнята.

Другата значима фигура е госта лектор от Украйна – Олег Саламаха е главен SEO аналитик в Netpeak.ua. Той изнесе интересна лекция по време на второто издание на семинара „Новите SEO правила“ за оптимизация за Яндекс. Предполагам и темата му на SEO конференцията ще бъде свързана с руската търсачка.

В момента се уточняват имената на евентуални гост лектори от Яндекс.

Пълен списък с лекторите на SEO конференция 2014

Мария Моева (Google), Адриян Христов (Google), Огнян Младенов (SEOM), Васил Тошков (Cloxy), Борислав Арапчев (Idea Studio), Лили Грозева, Теодор Захариев (SEO Teo), Любомир Любомиров (Рокет Студио), Димитър Димитров (Inbound.bg), Иво Илиев, Станислав Димитров (AdAcademy), Геннадий Воробьов (Optimization.bg), Олег Саламаха (Netpeak.ua), Калин Василев (ORM.bg), Георги Стефанов (GanBox), Пламен Бързев (411Marketing), Огнян Попов (Commission Share).

Очаквайте още изявени имена в българското и световно SEO!

За съжаление за този момент билетите за SEO конференция са напълно изчерпани. Останали са единствено 9 VIP билети. Местата от където можете да се сдобиете с биле за това значимо събитие са лекторите на конференцията, които имат по 2 билета и дълго чаканата томбола в блога на Superhosting.

Очаквайте поста да бъде обновяван с най-новата информация за SEO конференция 2014!

3 thoughts on “SEO Конференция 2014

  1. Pingback: SEO Конференция 2014 | SEO TEO [link] : Ognian Mladenov @ Google+ | SEO Daily

  2. Радвам се, че си лектор на seo конференцията. Аз си взех билет за нея и също ще съм там. Радвам се много, че ще се видим 🙂 Има какво да се научи за seo оптимизацията от теб и останалите участници на конференцията.

    • Мерси Владо 🙂 Надявам се като за сефте лекцията ми да ти хареса. Ще се радвам да се видим там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.